usluge

opi trajni lak

manikura

Naša manikura OPI trajnim lakom i Manucurist lakovima za nokte je ultimativno iskustvo za njegu vaših noktiju. OPI trajni lak i Manucurist lakovi za nokte su sinonim za vrhunsku kvalitetu i dugotrajne rezultate, a naši stručnjaci su majstori u stvaranju besprijekornog izgleda. Bez obzira želite li klasičnu eleganciju ili smjelu ekspresiju stila, naša paleta boja omogućava vam da pronađete savršeni izraz za svoje nokte. Uživajte u dugotrajnom sjaju i besprijekornom izgledu s našom manikurom OPI trajnim lakom i Manucurist lakovima.

trajni lak zagreb

pedikura

Naša pedikura je više od običnog tretmana – to je iskustvo potpune relaksacije i ljepote za vaša stopala. U našem salonu za nokte posvećujemo posebnu pažnju detaljima kako bismo vašim stopalima pružili njegu koju zaslužuju. Naši stručnjaci koriste vrhunske proizvode i tehnike kako bi obnovili i osvježili vaša stopala. Bilo da želite obnoviti kožu, oblikovati nokte ili jednostavno opustiti umorne noge, estetska pedikura u našem salonu će vam pružiti potpunu relaksaciju i zadovoljstvo.

trajni lak zagreb
trajni lak zagreb

lash lift

Naša usluga lash lifta je tajna za savršeno naglašene i elegantne trepavice. U našem salonu ljepote u Zagrebu, koristimo inovativnu tehniku koja će vaše trepavice podignuti, otvoriti i produljiti, stvarajući dramatičan, prirodan izgled. Ovaj tretman ne zahtijeva održavanje i traje tjednima, čineći vaše trepavice spremnima za svaku prigodu. Doživite revoluciju u pogledu s našim lash liftom koji će vaše oči učiniti još privlačnijima i sjajnijima.
Scroll to Top