salon za nokte

o nama

Dobrodošli u naš ekskluzivni salon za nokte gdje se posvećujemo umjetnosti manikure, pedikure, trajnog laka i lash lifta. U našoj oazi ljepote, svaki detalj je pažljivo osmišljen kako bismo vam pružili nezaboravno iskustvo. Naša strast prema noktima i dugogodišnje iskustvo osigurali su nam brojne zadovoljne klijente koji se iznova vraćaju radi vrhunske usluge koju pružamo. Bez obzira tražite li sofisticirane dizajne za posebne prilike ili želite svakodnevni stil koji će vam trajati, naš salon za nokte je tu kako bismo vas inspirirali i podržali. Naša misija je unaprijediti vašu prirodnu ljepotu kroz vrhunske proizvode i usluge. Koristimo vrhunske proizvode marke OPI i Manucurist, osiguravajući tako da vaši nokti ostanu svježi i postojani. OPI lakovi donose bogate boje koje su ne samo estetski ugodne, već i izdržljive, a Manucurist lakovi ističu se svojom prirodnom formulom i potpunim odsustvom toksičnih sastojaka, pružajući vam ne samo prekrasan izgled, već i osjećaj sigurnosti u svakoj nijansi.U svemu što radimo, naglasak je na vašem savršenstvu.

trajni lak zagreb

SAN BEAUTY salon za nokte

drugi o nama

Ivona BalevIvona Balev
09:42 05 Mar 24
Predivan prostor! Tina je jako ljubazna, profesionalna, pedantna! Za svaku preporuku!
Tea MuslimTea Muslim
17:07 26 Feb 24
Ivona SuhaljIvona Suhalj
10:50 12 Feb 24
Irena KrklecIrena Krklec
16:30 12 Jan 24
Mateja KneževićMateja Knežević
17:34 02 Jan 24
Izabela BubrićIzabela Bubrić
12:46 25 Nov 23
Jako lijep salon, čist i uredan. Najbolji salon u kojem sam ikad bila. Tina je vrlo profesionalna, ljubazna i strucna! Usluga je vrhunska. Moji su nokti savršeni. Jedva čekam sljedeći termin i neku novu boju ❤️
AnaAna
07:20 18 Oct 23
Konačno odličan salon u našem kvartu, odlična usluga! Sve preporuke!
ivana horvativana horvat
19:06 17 Oct 23
Najbolji salon u kojemu sam bila. Vrhunska i profesionalna usluga. Prostor je predivan i čist. Super je što se može naručiti online.
Anamarija BartolicAnamarija Bartolic
19:34 13 Oct 23
Oduševljena sam uslugom! Tina je izuzetno ljubazna i profesionalna, a izbor boja OPI lakova za nokte je impresivan. Topla preporuka za sve ljubitelje lijepih noktiju. Definitivno cu se vratiti.
js_loader
Scroll to Top